Thursday, December 2, 2010

MEGAHASZ GIVEAWAY #4/2010

Soalan :
Siapakah Empunya Tapak Kaki Ini??
Jawapan :
Suami, Huzein Fahmi
Jom Join Contest Megahasz
Tarikh Tutup :
20/12/2010

Wednesday, September 29, 2010

Zikry On Studio

Salam.
Zikry on studio.
Masa ni Shah (Indah Pandang) buat mini studio sempena Konvo-42.
Sesiapa yang berminat leh hubungi Shah 012-5055003.
Murah dengan harga yang berpatutan.

Jom Layan..




















Thursday, May 20, 2010

CONTEST TIDUR PALING COMEL



Tarikh Tutup: 31 Mei 2010

Nama Bayi: Ahmad Izz Zikry Ahmad Yuzri
DOB: 11 November 2009
Warna Pilihan: Biru & Hijau




Thursday, February 11, 2010

Happy Three Months, Sayangku..


Selamat Ulang Tahun ke 3 bulan, sayang...

Zikry,
Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat..


Nota Pena : Umi sayanggggggggggggggggggggg Zikry..muahhh

Monday, February 1, 2010

Zikry Oh Zikry...

Hari-hari rasa resah nak meninggalkan zikry bila time nak pi keja..fuhhh..cabaran untuk ibu-ibu yang bekerja kan..


Zikry, umi macam tak mau pi keja bila tgk zikry mcm nih...

Dan, umi rasa nak patah balik ambik zikry dari mak mengasuh zikry. Cium-cium pipi zikry. Gomoi-gomoi perut zikry macam selalu umi buat tu kan. Pastu umi nak geget-geget manja tangan dan kaki zikry. Umi nak main tidoq-tidoq ngan zikry macam selalu..

Hai la....itu pun kalau umi tak payah pi keja laaaa...

Sunday, January 17, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu



Syarat2 adalah seperti berikut...
1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog
IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..itu jer...senang je..



Nama ibu : Zaimarniza Omar

Nami Bayi : Ahmad Izz Zikry Ahmad Yuzri

Tarikh lahir : 11/11/2009


Aku rasa gambar ni terlalu sweet untuk aku kenang sehingga akhir hayat. Buat pertama kalinya aku dapat memeluk erat dirinya dan bergambar berdua setelah aku sedar dari pembedahan. "Alangkah indahnya kenangan ini apabila selepas tersedar dari lena yang panjang, engkaulah wajah pertama yang aku lihat, anakku.."

Thursday, January 14, 2010

Memperkenalkan....


Nama : Ahmad Izz Zikry Ahmad Yuzri
Lahir pada : 11 November 2009
Masa Lahir : 8.20 pagi
Berat : 4.35 kg
Kelahiran : C-sec

Nota Pena : Alhamdulillah. Ada kelapangan nanti bleh la update detik2 kelahiran anakku ini.

Tuesday, January 12, 2010

Aku Kembali..

Salam.
Alhamdulillah...
Setelah sekian lama aku menyepikan diri akhirnya aku kembali. Sebab?
Banyak sebabnya. Antaranya keadaan semasa aku mengandung itu sendiri yg membataskan. Entahlah time tu aku rasa diri ni x normal (luarbiasa). Dengan alahannya, sikap pemalas aku time tu..mungkin itu hanya alasan kan...

Tp suma tu dah x brapa penting lagi..sebabnya...aku dah kembali 'NORMAL'..