Sunday, January 17, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu



Syarat2 adalah seperti berikut...
1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog
IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..itu jer...senang je..



Nama ibu : Zaimarniza Omar

Nami Bayi : Ahmad Izz Zikry Ahmad Yuzri

Tarikh lahir : 11/11/2009


Aku rasa gambar ni terlalu sweet untuk aku kenang sehingga akhir hayat. Buat pertama kalinya aku dapat memeluk erat dirinya dan bergambar berdua setelah aku sedar dari pembedahan. "Alangkah indahnya kenangan ini apabila selepas tersedar dari lena yang panjang, engkaulah wajah pertama yang aku lihat, anakku.."

No comments: