Thursday, March 19, 2009

Simptom..

Salam.
Lamanya x update blog kan. Biasa la. Dengan alah ibu2 mengandung nih..serasa nak ngadap pc cam segan ja. Melawat blog2 fav tu ada la.
Simptom ibu2 mengandung rupa-rupanya tak dapat lari dari aku menghadapinya. Bukan di kalangan orang bertuah la aku nih..
Makan.
Loya .
Muntah.
Diulang perkara yang sama seharian.
Apapun aku bersyukur kerana dapt merasai pengalamannya walaupun pahit..tp akhirnya pasti manis kan...

Dan apa pun jua cabaran segalanya akan aku tempuhi untuk anakku tersayangkan..

Nota Pena : Buat anakku, insyaallah apa jua yang pahit tetap ummi hadapi untukmu...jadi bertahan la di dalam ya demi ummi.

10 comments:

Mrs. Amie said...

sekejap jer tue.. u will feel better during 2nd trimester!

marniza said...

hope also mrs amie.

skrg ni pening2, loya & muntah. Amatlah x bestnya...

mrs bob said...

should i said u'r 'lucky' to have those symptoms? hmm..even i don't have any, sometimes feel like not perfect. ini lah manusia, slalu tak reti bersyukur kan. anyway, i'm glad my bb still survive inside here, hope till she/he popping out see this world..amin.. sama2 la kita berdoa yg terbaik utk baby kita k . :). again, take care mommy-to-be..

Mrs. Amie said...

babe,

sihat ker?lama tak update blog?i tahu i tahu.. u mesti rasa malas kan.. sbb i pun mcm tu dulu..hihihi

jumiejumie said...

tahniahh...dah ngandung.....wahhh..bestt.....

Wife to Firdaus Ghazali said...

hai mummy to be...
already add ur blog...hope marniza pun sudi add my blog also...take care utk mummy n baby to be...

my little family said...

salam, kaftan tu masih ada. Klu berminat cepat2 bgtau ekk. (http://kaftanbatik.blogspot.com)

monamie said...

ehem2 awat ni lama tak update. miss ur progress mummy to be! cepat update na!

mrs SyeDiz said...

err.
niza. ni nk tolong sapu-sapu habuk ni.
bila nk sambung update ni.
adoyai.

kyong said...

dah 14 tahun tak jumper.......http://www.facebook.com/home.php?#/suzanne.sue?ref=profile