Monday, July 14, 2008

Bosannya...

Boring..boring dan boring...
Kadang-kadang dalam suatu keadaan dan masa tu
aku akan rasa perasaan sebegini
apa tandanya ha...???
Agaknya rutin seharian aku kut?
Keja yang sama aku buat hari-hari kut?
Orang yang sama aku ngadap muka hari-hari kut?
Apa sebenarnya?
Dulu...
Time aku belajar part-time..
Aku tak sempat pun rasa boring...
Aku penuhkan hari-hari aku ngan keja n belajar 7 hari seminggu..
Tapi time tu aku rasa aku penat sangat belajar & x sabaq nak abihkan...
Sekarang aku dah telebih masa lak...
Mungkin la aku kena cari sesuatu yang interesting bagi diri aku..
Baru la aku bleh padam rasa BOSAN ni kut..
Mungkin...
Sambung belajar lagi?
P bercuti-cuti Malaysia?
Membaca?
Mungkin la..yang penting sekarang ni aku BOSAN...
Ya Allah, jauhkanlah diri aku dari rasa ini. Berikanlah aku keikhlasan dalam yang aku lakukan sehari-hari...

4 comments:

tinie said...

hehe..penah gak rasa busan cam awak..sy dlu ngn dok umah sesorang nya..kat opis lak..xramai kat opis..huhu..buhsan..

mula ler korek hobi lama..membaca.. hehe... n tulis diari..huhu...

eh awk keja mana ekk.kalo ada ym add ekk.. tinie_1982 ..hehe

divahantu said...

bosan ye... fikirkan apa yang dapat anda lakukan apabila bosan... perasaan bosan boleh memudaratkan kesihatan... dah link ni....

mieza said...

sama jugak la kite niza...tetiap ari kalo tak kuar perkataan bosan tu tak sah..dats y i bzkan diri wif my side income je huhu

M-a-r-n-i-z-a said...

tinie-niza dah ym awak..
divahantu-thanks for kebenaran untuk link..hehe
mieza-bagus gak miza ada side income. niza ni nga nga ja...huhuhuhu..