Sunday, July 27, 2008

Monday Moody...

Salam.

Betui la..aku dilanda monday moody..suma orang camtu ka? Rasa bosan, tatau nak buat pa, blur and bla bla bla.

Actually, mood ari ni mmg tersangatla moody ok...(apa punya ayat da..)
Cerita tentang last weekend plak..rasanya tiada pa2 yang menarik pun..dok aja di rumah kemas rumah, masak skit2 pastu tido...nothing special la..tp dah p daftar untuk kursus kahwin...akhirnyaaaaaa...

Sebenarnya pala otak ni serabut sgt..ngan macam2 masalah..tp ya lah kan..manusia mana yang tak punya masalah..tidak Allah jadikan seseorang manusia itu jika tak diuji keimanannya..betul kan..

Satu lagi bab ttg hati dan perasaan aku ni...aku gaduh ngan En. AY (sebab musababnya terlalu peribadi utk aku kongsi disini ya)....lantas menjadikan aku seorang yang tiada mood di hujung minggu ni...tak baik kan biarkan perasaan ini bermaharajalela dlm diri kan...tp ye la kalau dah gaduh tu tkkn nak gelak ketawa bergumbira plak kan??? Tentula aku sedang dlm kesedihan...tp tak suka la bila gaduh niiiiiiiiiii....cmna la nak explain kat En. AY ni..
Bila gaduh2 ni...terasa rindu la plak..miss him a lot right now!!!!! Tp org kata perhubungan yang teruji dan diuji lebih baik dari tiada pa2 yang berlaku kan..kalau gaduh kita akan lebih mengenali pasangan kita..betul ka? Memasing ada ego tersendiri kan..x nak mengalah..sama2 tengah panas...yang penting...perasaan aku kala ini ialah...
1) Geram
2) Rasa nak marah..tp tak boleh..
3) Nak buat tatau ja..
4) Kecik hati sesangat kat dia
5) Rasa saya ini bukan siapa2 pada dia...(ayat ni dah sll diluahkan pada dia..dia..totally ignore)
6) Sedey..
7) But...I MISS HIM A LOT...
So, gtg. Daripada merepek yang bagai-bagai baik la aku buat apa-apa yang patut dari memikirkan perasaan-perasaan di atas tu kan...

3 comments:

mieza said...

gue tgh migraine..huhu coz tak cukup tido..tido lambat mlm tadi dah biasa tido lambat masa weekend..skang tgh berdenyut pale otak sakit..aihhh

Hidemichimomotani said...

yang para (5) tu biasa lah perasaan extreme org pempuan yang ngidamkan perhatian lelaki. Banyak2 bersabar. Kena belajar pujuk ati sendiri... sbb once u termeletop, end of the day tak de untung apa2...kat sini lah nak tgk kematangan org.

divahantu said...

jangan layan perasaan marah... bahaya. lebih-lebih lagi selepas bertunang ni....