Wednesday, September 10, 2008

First time berbuka puasa...

Salam Ramadhan

First time aku berbuka ngan tunang tersayang En. AY....xtvt pertama, p cuci keta..belemoih sgt..masa tu baru kui 5.30 ptg..byk masa lagi kan. Pastu tatau nak p mana, kami pun ke tesco extra kat sg 2. Just jalan-jalan sementara nak berbuka. Dalam pada berjalan tu sempat gak kami beli jam untuk hantaran..mulanya mmg tak rancang pun tp bila masuk kedai jam ja ada discount..apa lagi beli la..apa pun memurah ja. Kena bajet2 tau. Pastu singgah kedai roti/kek beli sandwich tuna untuk berbuka sementara nak p makan kan. Masuk ja time berbuka kami makan sandwich tuna tu sorang skit pastu p solat maghrib kat masjid usm.

Abih ja solat kami ke tanjung. Sebenarnya x decide pun nak mkn kat mana, just2 jalan camtu ja. Sampai kat town En. AY tertiba teringatkan nan tandoori kat kapitan...wahhhh....perut pun dah bunyik grot grot ok..aku iyakan ja la...kami order..bila ja smpai tandoori tu ataih meja...wahhhh...yummmmyy..tak terkata seiring dengan pertu yg bergelora....mana daknya roti nan yang ada cheese kat ataihnya dan ataih cheese plak ada ayam tandoori yang besaq...dengan coleslownya lg...mmg superb gila la...sapa yg tak penah tary meh la sini, tak rugi..tp sayang sgt takdak gmbq pulak yg di snap ari tu...

No comments: