Monday, February 16, 2009

Jalan-jalan cari KFC

Kemarin pas balik ja dari keja. En. AY jemput.
Ari isnin plak agak membosankan aku kat tmpt keja. Tadak mood.

Tapi lepas ja jemput aku En AY terus bawak p Queensbay Mall. Lama tak kesitu katanya. Bagus gak tu. Leh aku cuci2 mata hilangkan bosan yang ada. Jalan punya jalan punya jalan..tp tak beli papun. Just window shoppping ja. Al-maklum la tengah bulan kan.

Agak sejam lebih gak la jalan2 kat Queensbay Mall dari kedai ke kedai, dari tingkat ke tingkat lain. Lenguh gak la kaki. Mana dengan high heelnya kan, Queensbay pun bleh tahan besaq nya (sapa2 yang penah p tau la kan). Nak tengok wayang takut tak sempat sbb En. AY keja malam. Teringin sangat nak tgk Geng : Upin & Ipin tu..ramai yang cakap best..

Tetiba terlalu la depan KFC...wahhhh...baunya...sedapnyaaa....En. AY mcm paham ja signal tu...terus la masuk. Tadak org pun time tu. Tak kisah la..lagi senang kami nak menikmati hingga ke titisan ayam yang terakhir (apakah ayat ini..???)..

Aku ingat nak makan seketui ja. Tp En. AY kata..dah lama kita tak makan. Makan la puas2...Alang2 dah order En. AY order Snack Plate Spicy untuk dia dan Snack Plate yang ada nasi untuk aku..wowwww.....

Akan tetapi..disebabkan terlampau ghairah menikmati oohh..ayam goreng...(ikut slang Ipin) maka tiada lah gambaq yang berjaya di snap.



Nota Pena : Tedappppp

5 comments:

monamie said...

tedaappp!! (peminat tegar KFC) ngeeee...

chromosome XX said...

ye2,mmg queensbay besaq...tapi syok!

M-a-r-n-i-z-a said...

monamie : tegar? sama mcm En. AY..

chromosome XX : besaqkan..kan..kan..tp btui la best..time dating dulu leh kata kat situ ja...

Hidemichimomotani said...

tgh time boikot ni mana da org...

jumiejumie said...

KFC is my FEVERETTT